Lapalma Wil

Gestuurde inspiratie

De Lapalma WIl, geïntroduceerd tijdens de Milan Furniture Fair in 2016, is overduidelijk geïnspireerd door de automotive sector. Een driepotige basis uitgevoerd in mat chrome of powder coated metaal. De zitting die dankzij een polyurethaan vulling zeer comfortabel is kan worden bekleed met prachtige stoffen of worden uitgevoerd in zacht leder. De drie zichtbare steken van de zitting doen natuurlijk direct terugdenken aan een autostuur.

De scherpste en vrijblijvend advies? Neemt gerust contact met ons op.
0341-412308
info@design-barkrukken.nl

Ontvang de brochure

Ontvang geheel vrijblijvend onze brochure:

  Honderden klanten gingen u voor
  Lapalma® Authorized Dealer

  LapalmaShop.nl is officieel dealer van Lapalma. De afgelopen jaren hebben wij honderden bedrijven en particulieren voorzien van de bijzondere Lem barkruk.

  Geschikt voor
  ieder interieur

  Ondanks dat de kruk een modern design heeft, sluit de Lapalma Lem naadloos aan in nagenoeg ieder interieur. Door de vele mogelijkheden in kleur en materiaal is er altijd wel een Lapalma Lem die past bij uw interieur.

  Meer dan 1000
  uitvoeringen

  De Lapalma Lem is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. U kunt kiezen uit diverse kleuren (zie de afbeeldingen) voor de zitting, maar ook voor het frame. Wij adviseren u graag bij de juiste keuze.

  Meervoudig
  prijswinnaar

  In de loop der jaren heeft de Lapalma Lem de nodige prestigieuze, internationale awards binnengesleept:

  • Innovation Award Cologne
  • FX* Awards
  • Good Design Awards
  • Restaurant & Bar Design Awards
  • V & A Illustration Awards