Lapalma Stil

Modern en toch speels

In moderne omgevingen is de Lapalma Stil een kruk die niet volledig naadloos in de ruimte opgaat, maar juist nèt een beetje speelsheid toevoegt. Dat komt niet alleen door de gebruikte materialen bij de Lapalma Stil kruk, maar heeft ook te maken met het kleurgebruik. De Stil is namelijk verkrijgbaar in talloze neutrale of juist fraaie kleuren. Omdat deze Lapalma Kruk in zowel een hoogte van 65 als 75 centimeter verkrijgbaar is, ontstaan er vele mogelijke combinaties. Bekijk het assortiment daarom rustig, en laat u overtuigen door het prachtige design.

De scherpste en vrijblijvend advies? Neemt gerust contact met ons op.
  0341-412308
   info@design-barkrukken.nl

Ontvang de brochure

Ontvang geheel vrijblijvend onze brochure:

  Vele klanten gingen u voor
  Lapalma® Authorized Dealer

  Design-barkrukken.nl is officieel dealer van Lapalma. De afgelopen jaren hebben wij vele bedrijven en particulieren mogen verblijden met een Stil barkruk.

  Ongekend
  zitcomfort

  Bij het tekenen van de Lapalma Stil heeft ontwerper Patrcik Norguet extra aandacht besteed aan de details. Misschien valt het niet direct op, maar de rugleuning bijvoorbeeld zit extreem comfortabel. Ook de praktische voetensteun zorgt ervoor dat de Lapalma Stil bakruk maximaal zitcomfort geeft. Vanwege dit comfort én het prachtige ontwerp heeft de Stil al vele harten veroverd.
  Binnenkort ook die van u?

  Bel mij terug