Barkruk met logo

En in uw eigen huisstijl?

Een design barkruk van bekende design merken als Lapalma en Thonet is nu bij ons volledig naar uw eigen wens aan te passen. Wij kunnen de barkrukken voorzien van uw eigen logo maar ook zijn vele modellen compleet in een eigen kleurschema te verkrijgen zodat deze perfect aansluiten bij uw huisstijl.

Design barkrukken
met eigen logo en kleuren?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  0341-412308
   info@design-barkrukken.nl

Barkrukken in uw eigen huisstijl
Een kleine impressie van de mogelijkheden
Honderden bedrijven gingen u voor
Lapalma® en Thonet Authorized Dealer

Design-barkrukken.nl is officieel dealer van Lapalma en Thonet. De afgelopen jaren hebben wij honderden bedrijven mogen voorzien prachtige barkrukken met eigen logo.

Houten barkruk met logo
Puur vakmanschap

Heeft u liever een houten barkruk maar wilt u deze wel volledig laten aansluiten bij uw bedrijf dan hebben wij de oplossing. Wij kunnen de houten zitting van de Lapalma en Thonet barkrukken voorzien van uw eigen logo.

Laat u bellen door een adviseur om de mogelijkheden te bespreken.


Bel mij terug
Duizenden uitvoering
De oplossing voor elke beurs en showroom

Vaak worden design barkrukken ingezet op beurzen en in showrooms. Standaard bieden Lapalma en Thonet al vele verschillende materialen en afwerkingsmogelijkheden om de barkrukken mee uit te voeren. Wilt u dus geen eigen logo of compleet naar uw huisstijl aangepaste kruk dan kunt u alsnog de kruk perfect laten aansluiten bij het design van uw beursstand of showroom.

  Vragen?
  Wij staan voor u klaar

  Graag informeren wij u over alle verschillende mogelijkheden, neemt u dan ook gerust contact op zodat onze adviseurs u kunnen informeren.
    0341-412308
     info@design-barkrukken.nl

  Bel mij terug