Lapalma Giro

Comfortabel design

De typische Lapalma Giro is een modern gevormde kruk met aandacht voor het verleden. Het belangrijkste element is het typische draaimechanisme dat voorziet in de mogelijkheid om de Lapalma Giro kruk in de gewenste hoogte in te stellen. Een rond gevormde zitting en vier slanke metalen buizen maken het design van de Giro compleet.

De scherpste en vrijblijvend advies? Neemt gerust contact met ons op.
  0341-412308
   info@design-barkrukken.nl

Ontvang de brochure

Ontvang geheel vrijblijvend onze brochure:

  Lapalma Giro met houten zitting
  Prachtige uitstraling
  Vele klanten gingen u voor
  Lapalma® Authorized Dealer

  Design-barkrukken.nl is officieel dealer van Lapalma. De afgelopen jaren hebben wij vele bedrijven en particulieren mogen verblijden met een Giro barkruk.

  Vriendelijke
  toevoeging

  De Lapalma GIro is een echt designelement in vele woonomgevingen. De Giro komt in zakelijke omgevingen om de hoek kijken als deze voorzien moet worden van een warmere, meer huiselijke sfeer. Het iconische screw mechanisme maakt het een designklassieker in wording.

  Vele
  varianten

  Er zijn vele verschillende varianten verkrijbaar in de Lapalma Giro serie. Niet alle varianten bieden wij online aan. Heeft u een andere kleurstelling in gedachten neemt u dan gerust contact op. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

  Bel mij terug